Garanti for godt håndværk

Garanti for godt håndværk

De Blå Mænd garanti

De Blå Mænd er medlem af flere garantiordninger, da vores virksomhed består af flere cvr-numre. For at sikre vores høje kvalitetsniveau er De Blå Mænd medlem af de danske garantiordninger Tekniq og Byg Garanti.

Alt tømrer- og murerentreprise udføres af De Blå Mænd Entreprise ApS (cvr: 31603110), som også er virksomheden der er medlem af Byg garantiordningen.

Alt VVS- og elarbejde udføres af De Blå Mænd ApS (cvr: 15003006), som også er virksomheden der er medlem af Tekniq garantiordningen.

Her på siden kan du læse om henholdsvis Byg Garanti og Tekniq, samt finde informationer omkring, hvorledes du som forbruger er stillet i tilfælde af der opstår fejl og mangler ved installationer udført af De Blå Mænd.

Hvad er Byg Garanti?

Byg Garanti er et økonomisk sikkerhedsnet for private forbrugere.
Såfremt der måtte opstå fejl og mangler ved et stykke arbejde udført af en byggevirksomhed i Dansk Byggeri, dækker ordningen med op til 150.000 kr. (beløb er inklusive moms, 25%) pr. byggesag (max sats er fastsat per 01. Juli 2017).
Efter arbejdet er færdiggjort og afleveret, dækker garantien i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler.

Alt tømrer- og murerentreprise udføres af De Blå Mænd Entreprise ApS (cvr: 31603110), som også er virksomheden der er medlem af Byg garantiordningen.

Hvad dækker Byg Garanti?

Byg Garanti dækker arbejde udført for private kunder på:

• Én- eller to-familieboliger
• Ejerlejlighed eller andelsbolig
• Sommerhus
• Privatbolig i forbindelse med blandet bolig- og erhvervsejendomme, herunder stuehuse til landbrug
• Lejeboliger, hvis arbejdet bestilles og betales af lejeren selv

Hvor længe dækker Byg Garanti?

Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler.

Hvad er Tekniq garantiordningen?

Ankenævnet for Tekniske Installationer er et privat godkendt ankenævn stiftet af Tekniq, Forbrugerrådet TÆNK og Parcelhusejernes Landsforening. Ankenævnet behandler klager fra forbrugere om el- og vvs-arbejder samt klager over elinstallationsrapporter.

Tekniq er arbejdsgiver- og erhvervsorganisation for den danske installationsbranche og er en del af Dansk Arbejdsgiverforening. Tekniq er Danmarks næststørste aktør i byggebranchen.

Alt VVS- og elarbejde udføres af De Blå Mænd ApS (cvr: 15003006), som også er virksomheden der er medlem af Tekniq garantiordning.

Hvad dækker Tekniq?

Ordningen dækker omkostninger ved installationsarbejde til og med 150.000 kr (beløb er inklusive moms, 25%). Hvis installatøren indbringer sagen for domstolene og installatøren ikke opfylder dommen, dækker garantiordningen fra det tidspunkt, hvor den endelige dom foreligger.

Garantiordningen dækker, når virksomheden er medlem af TEKNIQ på det tidspunkt, hvor klagen modtages i Ankenævnet.

Kontakt os

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål

Har du nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os.