Elektriker

Ordentlige installationer

Elektriker

Som et led i vores service af alle tekniske installationer tilbyder vi også elinstallationsarbejde.

Vores kompetencer udspringer fra de nyeste uddannelser, som – kombineret med mange års erfaring – garanterer, at vi altid leverer sikre løsninger til alle typer bebyggelse.

Vi tilbyder elinstallationsarbejde til alle boligforeninger (leje, andel samt ejer), hvor vi udfører vedligeholdelse, renovering og nybyggeri. Hør om mulighederne for at indgå en serviceaftale på anlæg eller få en fast tilknyttet servicemontør.

Ved køb og salg af boliger skal der ofte foretages el-eftersyn samt kontrol af HPFI-relæer – det klarer vi også.

Elinstallationer

Om det vedrører montering af lamper inde eller ude, trappebelysninger, stikkontakter eller måske mere intelligente installationer som bevægelsessensorer, skumringsrelæer og IHC m.m. – er det en opgave, vi kan løse. Også hvis der er større belysningsanlæg med intelligent styring, ESYLUX og alm. relæstyring.

Ydermere udfører vi også:

  • Kraftinstallationer
  • Tilslutning af pumper
  • Tavlearbejde
  • CTS anlæg
  • Montering af EDB-installationer med arbejdsstationer og krydsfelt
  • Elarbejde som energioptimering, nød- og panik belysning, inst. for brand

Uanset om det gælder større eller mindre erhvervsmål, er det altid en opgave for vores veluddannede installatører – og vi tilbyder som altid serviceaftaler på alle områder.

El-syn

Skal du sælge din lejlighed eller kunne du tænke dig at få sikkerhed for, at dine elinstallationer er i orden, kan du få udført et el-syn af os.

Mange andelsboligforeninger kræver i deres vedtægter, at der skal udføres et el-syn af en autoriseret elektriker, når en lejlighed skal sælges.

Det kan vi hjælpe med. Vi udfører et autoriseret syn af installationerne i din lejlighed. Vi tjekker bl.a. HPFI-relæ, Eltavler, Stik og stikkontakter og Tilslutning af hvidevarer

Efter gennemgangen sender vi en rapport med eventuelle fejl og mangler, samt en overslagspris på hvad det vil koste at udbedre disse.

De Blå Mænd EL er en autoriseret elinstallationsvirksomhed, der er medlem af TEKNIQ, Installatørernes Organisation.

Kontakt os

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål

Har du nogle spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte os.